اولا لو اللحمه الشرايح سميكه ندوق فوق كل قطعه شويه ونحضر البصل وننضفه ونفرمه كويس جدا ثم نضع فوقه القليل من الملح ويقلب ويترك دقيقه ثم نحضر مصفاه لتصفية البصل ونضع فيها البصل وتضغط عليه جامد لحد ما ينزل الميه بتاعت البصل نضع ميه البصل على اللحمه ونضع فوقها جميع التوابل وتقلب جيدا ونتركها ساعتين او اكتر فى الثلاجه ثم بعد نحضر طبق ونضع فيه الدقيق على الفيچتار ونقلب جيدا ثم فى طبق آخر نضع فيه البيض وعليه شويه فلفل اسود وشويه ملح وشويه من ماء البصل الا فى التنبيه مع اللحمه ونقلب جيدا ونسخن الزيت ثم نحضر قطع اللحمه نضعها فى البيض ثم فى الدقيق والڤيچتار ونقلبهم على الجانبين ونضعهم فى الزيت الساخن ونقلبهم ونخلص كل الكميه بنفس الطريقه ونضعه فى طبق التقديم
طريقة عمل شوربة العدس المكونات نصف كيلو عدس اصفر - ٢بصله- ٤ فصوص توم -ربع كيلو جزر اصفر - ٢ حبة طماطم- ملح - كمون - توم بودر- بصل بودره طريقة التحضير توضع ماء فى وعاء عميق وتوضع بداخله العدس بعد غسيله جيدا ثم باقى المكونات ونتركها على النار حتى النضج ثم نتركها لتبرد ثم نضعها فى الخلاط ثم تصفا بالمصفاه ثم نحضر بصل وزيت ونضعه على النار حتى يصبح لونه اصفر ثم نضع فوقه شوربة العدس المصفاه ونتركه حتى الغليان ثم تقدم .
تسلم ايديكي ياغاليه احلي بوفتيك ياست الكل
ردحذف